Saturday, 30 July 2011

Obama Dakwa Keturunan Jesus

Pendedahan Menggemparkan oleh Murdoch

Sehubungan tulisan petunjukzaman mengenai kemungkinan Obama adalah Dzu as-Suwaiqataini iaitu lelaki kulit hitam yang akan menyerang kaabah berdasarkan sifat-sifat yang telah dijelaskan oleh Rasulullah s.a.w.  Satu lapuran yang menggemparkan yang dikeluarkan oleh pihak perisikan Russia (FSB) mungkin menguatkan lagi andaian tersebut. Lapuran FSB tersebut mengaitkan penahanan Murdoch jutawan media kerana beliau akan membuat pendedahan tentang Obama yang pasti menggemparkan dunia. Pendedahan itu akan dibuat dalam sebuah buku yang akan di terbitkan oleh Murdoch tentang Obama adalah keturunan dari Jesus Christ. Oleh itu skandal pengintipan telefon dan rasuah kepada polis di UK hanyalah untuk memalingkan Murdoch dari meneruskan usaha tersebut.

Empayar media Murdoch dipercayai dibiayai dan di kuasai oleh kumpulan rahsia Knights Templar. Kumpulan kultus Knights Templer ini mempercayai Jesus mempunyai keturunan melalui Mary Magdalene. Tetapi satu masalah timbul keturunan yang didakwa dari Jesus dan Mary Magdalene dari Ethiophia ini adalah mereka berkulit hitam dan bukan berkulit putih (menepati amaran Rasulullah golongan ini akan menyerang kaabah!); dimana golongan ini telah di perangi dan cuba dihapuskan oleh pengasas gereja Katolik termasuklah Knights Templer. Peperangan tersebut ditulis secara terperinci oleh pengkaji Amerika Ean Berg bertajuk " The Cult of Black Virgin".

Pendedahan Murdoch itu akan diterbitkan olehnya dalam buku bertajuk “Barack Obama, The Christ Child Among Us.” Mengikut lapuran FSB lagi pendedahan yang menggemparkan dalam buku tersebut ialah dakwaan Obama adalah keturunan langsung dengan Jesus Christ dan Mary Magdalene, dimana beliau sejak lahir lagi telah dilindungi oleh Knights Templer. Kononnya misinya adalah mendamaikan manusia seluruh dunia tetapi terlebih dahulu memusnahkan semua peraturan-peraturan lama ( Old World Order ). Tetapi kebimbangan utama mereka adalah, apabila dakwaan Obama ini diketahui ramai, lapuran FSB itu menyatakan, kestabilan Amerika akan tergugat kemungkinan berpuluh-puluh juta lagi yang akan bangkit memberontak beliau kerana mempercayai beliaulah Anti-Christ yang ditakuti diramalkan akan muncul sebelum kehancuran dunia. Menariknya apabila semua isu ini timbul adalah mengesahkan asal-usul Obama yang misteri dan semua latarbelakangnya yang lalu telah di rahsiakan menyebabkan ramai mempercayai dia bukanlah  kerakyatan Amerika.

Beberapa perkembangan yang berlaku sekarang ini termasuklah penyingkiran/penangkapan Strauss-Kahn dari IMF (kerana mendapati simpanan emas US telah tiada), serangan Norway, serangan Libya  dan skandal Murdoch adalah kerana Amerika ingin menyembunyikan masalah ekonomi mereka yang tenat dan mengheret sama dunia dalam krisis.

9 comments:

 1. Sebagai seorang muslim, kita tahu Nabi Isa a.s tidak pernah berkahwin, dan tidak mempunyai anak. Cerita bagimda berkahwin adalah fitnah belaka.

  ReplyDelete
  Replies
  1. nabi isa akan turun bumi dan berkahwin sblm kiamat berlaku

   Delete
 2. Memang benar Nabi Isa dilahirkan tanpa bapa dan ia menunjukkan kebesaran Allah s.w.t Tulisan saya diatas tidak mengatakan Nabi Isa a.s. telah berkahwin, kalau sdr baca betul2, ia adalah pegangan kultus Knights Templer. Kisah Knights Templer ini banyak dibincangkan diinternet saya tidak ingin membicarakan lebih lanjut tentang kultus tersebut.

  Tambah lagi tidak terdapat dimana-mana tulisan saya diatas menyebut tentang Nabi Isa a.s. Saya hanya menyatakan tentang Jesus Christ mengikut fahaman mereka dan jauh berbeza dengan Nabi Isa a.s. yang kita imani. Adalah silap kalau kita terjemahkan Jesus adalah Nabi Isa a.s. kerana dalam quran Allah dengan jelas menyebut Isa putera Maryam. Jesus yang menjadi idol mereka sebenarnya orang yang diserupakan oleh Allah s.w.t dan Nabi Isa sebenar diangkat kelangit dan akan turun pada masa yang dijanjikan akhir zaman nanti.

  Maka (Kami laknatkan mereka) dengan sebab mereka mencabuli perjanjian setia mereka, dan mereka kufur ingkar akan ayat-ayat keterangan Allah, dan mereka pula membunuh Nabi-nabi dengan tiada sesuatu alasan yang benar, dan mereka juga mengatakan: "Hati kami tertutup (tidak dapat menerima ajaran Islam yang dibawa oleh Nabi Muhammad)". (Sebenarnya hati mereka tidak tertutup), bahkan Allah telah memeteraikan hati mereka disebabkan kekufuran mereka. Oleh itu mereka tidak beriman kecuali sedikit sahaja (di antaranya). (An-Nisaa' 4:155)

  Demikian juga (Kami laknatkan mereka) dangan sebab kekufuran mereka dan tuduhan mereka terhadap Maryam (dengan tuduhan yang amat dustanya. (An-Nisaa' 4:156)

  Dan juga (disebabkan) dakwaan mereka dengan mengatakan: "Sesungguhnya kami telah membunuh Al-Masih Isa Ibni Maryam, Rasul Allah". Padahal mereka tidak membunuhnya dan tidak memalangnya (di kayu palang - salib), tetapi diserupakan bagi mereka (orang yang mereka bunuh itu seperti Nabi Isa). Dan Sesungguhnya orang-orang yang telah berselisih faham, mengenai Nabi Isa, sebenarnya mereka berada dalam keadaan syak (ragu-ragu) tentang menentukan (pembunuhannya). Tiada sesuatu pengetahuan pun bagi mereka mengenainya selain daripada mengikut sangkaan semata-mata; dan mereka tidak membunuhnya dengan yakin. (An-Nisaa' 4:157)

  ReplyDelete
 3. Kita bertanggungjawab terhadap apa yg kita siarkan. Walaupun kita mengambil info dr sumber lain, haruslah jelas agar pembaca tidak keliru. 99% menganggap jesus itu sinonim dgn nama nabi Isa a.s, dan ini perlu dibezakan. Tulisan sdra tidak menjelaskan perkara ini.

  ReplyDelete
 4. Kita kena faham apa yang kita baca. Di sini saya sebut dengan jelas tentang kumpulan kultus Knights Templer. Kultus asal terjemahan dari cult. Kultus secara ringkasnya diterjemahkan sebagai kumpulan yang mengamalkan ajaran agama songsang dan bertentangan dengan norma masyarakat.
  rujuk;
  http://www.thefreedictionary.com/cult

  ReplyDelete
  Replies
  1. (Anonymous22 August 2011 08:18)

   rasanya org yg dlm kurungan ni kurang pemahaman dlm membaca artikal tuan tanah ekekekekek

   Delete
 5. understand with what are u try to say.isnt hard.

  ReplyDelete
 6. adakah kumpulan kultus knights templer dan pengikut illuminati/freemason sama?

  ReplyDelete
 7. Nabi Musa bernikah berisiteri tetapi tidak dikurniakan zuriat.
  Nabi Isa tidak bernikah tidak beristeri maka dia tiada zuriat.
  Hanya Nabi SAW bernikah beristeri menzahirkan ramai zuriat..

  ReplyDelete

Belajar Quran